۱۳۹۰ بهمن ۱۱, سه‌شنبه

ستایش یک اصلاح طلب از اقدامات میهن پرستانه محمدرضا شاه پهلوی

 حتما از تیتر تعجب کرده ا ید  بله یک اصلا ح طلب اقدامات محمد رضا شاه را ستایش میکند بدور از نظر و عقیده شخصی حقایق تاریخی را  بیان میکند  لازم است ان تعداد از دوستانی که شاه فقید را خائن مینامند  این مطلب را بخوانند شاید خواندن این مطلب طولانی بدور از حوصله باشد اما برای انهایی که بدنبال حقیقت هستند توصیه میشود نوشتاری روشن از نامور حقیقی مدرس تاریخ در دانشگاه تورنتو. در نگاه به رویداد های تاریخ دوره محمدرضا شاه پهلوی واقدامات میهن پرستانه او
«دولت عراق با اقدام شجاعانه قطع روابط سیاسی خود با انگلستان و ایران، به دنیای عرب ثابت کرد که این دولت در راه مصالح عالیه جامعه عربی از هیچ اقدامی فرو گذار نمی کند و با این تصمیم نشان داد که در راه مبارزه با استعمارگران به سخن تنها اکتفا نکرد و بلکه عملا و به طور مثبت گامهایی شجاعانه بر می دارد. تجاوز اخیر دولت انگلستان استعمارگر و شاه خائن به سه جزیره ابو موسی، طمب [تنب] بزرگ و طمب [تنب] کوچک به دنیا ثابت کرد که چگونه دولت های استعمارگر، دولت اسرائیل دیگری در منطقه خاورمیانه بوجود آورده و موشه دایان ها و گلدامایر ها را در لباس شاه می پرورانند.» (1)
اگر منبع این اعلامیه را نخوانید شاید حدس بزنید که این سخنگوی دولت امارات متحده عربی است که چنین اظهاراتی را درمورد جزایر سه گانه مطرح ساخته است و دولت ایران را به علت آن به اسرائیل دوم متهم کرده است.
ولی از عجایب روزگار این است که این اعلامیه در آن زمان توسط جریان روحانیت انقلابی طرفدار آیت الله خمینی در عراق صادر شده است. البته کمونیست ها، حزب توده، چریک های فدایی و سازمان مجاهدین خلق و دیگر عناصر اپوزیسیون نیز چنین موضعی داشتند و معتقد بودند این اقدامی است که شاه خائن به دستور اربابان امپریالیستی خود انجام داده است.
شاید کسانی که این اعلامیه را صادر کردند باورشان نشود که زمانی چنین موضعی علیه منافع امنیتی و استراتژیک ایران اتخاذ کرده اند. نتیجه منطقی این مواضع این بود که گویی شاه نباید این جزایر را باز پس می گرفت و باید آنها را در اختیار امارات متحده قرار می داد.

این قضیه جنبه های جدیدی را در تاریخ سیاسی ایران به ما نشان می دهد؛ اینکه در نگاه و برخورد با رژیم شاه، مخالفان هیچ درکی از مفهوم منافع ملی و مسایل امنیتی و استراتژیک ایران صرفنظر از نوع رژیم حاکم بر آن نداشتند و همه چیز را در پارادایم ضدیت با رژیم می دیدند.
آنها مخالفتشان با نظام حاکم آن چنان قطبی بود که برای بسیج نیرو علیه نظام چاره ای جز محکوم کردن تمام و کمال اقدامات آن نداشتند. این نقطه ضعف بزرگی است که تا امروز که ایران درگیر بحران هسته ای، امنیتی و تحریم اقتصادی است گریبان اپوزیسیون را رها نکرده و آنها واقع بینی سیاسی و منافع استراتژیک و قدرت ملی ایران را فدای بسیج سیاسی و راهبرد تغییر نظام می کنند.
برخی از اقدامات شاه که در زمان خودش از سوی مخالفان خیانت تلقی می شد، امروزه گذر زمان آنها را به عنوان اقداماتی نشان می دهد که منافع امنیتی ایران را در درازمدت تامین می کرد.(2)
باز پس گیری جزایر سه گانه که بعد از خاتمه اشغال نیروهای انگلیسی انجام گرفت، موقعیت استراتژیک ایران را در تنگه هرمز ارتقا بخشید. امری که نیروی دریایی ایران از آن به خوبی بهره می برد، هر چند شاه معتقد بود که باز پس گیری جزایر ارزش تبلیغاتی داشته است و لکه ننگی از دامان ایران برداشته شده است.
به جز این موارد نمونه های متعدد دیگری نیز می توان برشمرد که نشان دهنده درک غیر استراتژیک و فاقد عنصر منافع ملی مواضع اپوزیسیون (اعم از چپ، لیبرال و مذهبی) بوده است.
در همه این موارد شاه در جهت ارتقا قدرت ایران عمل می کرده یا با توجه به آرایش نیروهای منطقه ای و تهدیدهایی که از جانب عراق و دیگر کشورها متوجه ایران بوده عمل می کرده است.
وی به خوبی یاد گرفته بود که هر تغییر اساسی در روابط با قدرت ها از طریق قدرتمند شدن ایران امکان پذیر است و قدرت های بزرگ فقط به قدرت احترام می گذارند به عبارت دیگر هر رژیم دیگری نیز بود ممکن بود همین تصمیمات را اتخاذ کند.
شاید بهترین اثبات این مدعا تداوم این سیاستها در جمهوری اسلامی بعد از مارک های خائنانه ای است که در سالهای قبل و بعد انقلاب به این سیاستها زده شده است. برخی از سیاست های استراتژیک شاه در دهه پنجاه به این قرار است:
الف، باز پس گیری جزایر سه گانه
ب، کنترل خلیج فارس و حضور مقتدرانه در دریای خالیج فارس
ج، خرید سلاح های مدرن و پیشرفته
د، همکاری و اعطا کمک مالی و لجیستیکی به بارزانی و کردهای عراق برای تضعیف نظام عراق
ه، قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر با عراق و توافقات مرزی جدید با این کشور
و، افتتاح و پیشبرد برنامه هسته ای ایران و سرمایه گذاری در صنایع هسته ای غرب
ز، افزایش تولید نفت و گاز و افزایش قیمت بین المللی آن
به جز مورد نخست که شرح آن رفت، در مورد کنترل خلیج فارس به وسیله نیروی دریایی ایران، مخالفان از آن به عنوان ژاندارمی خلیج فارس یاد می کردند و شاه را به عنوان مجری چشم و گوش بسته طرح های آمریکایی تلقی می کردند.
این، اتهامی بود که مدام تکرار می شد، در حالی که اسناد جدید منتشره از سوی شورای ملی امنیت آمریکا نشان می دهد که این طرح برخلاف آنچه که در آن زمان مطرح شد، طرحی بوده که از سوی شاه به آمریکا پیشنهاد شده (3) و وی با زیرکی از خلا قدرت در خلیج فارس که با خارج شدن نیروهای بریتانیایی و درگیری آمریکا در جنگ ویتنام ایجاد شده بود، توانست این ایده را به آمریکا بفروشد.
و این موضوعی است که خیلی ها که معتقد به قدرت منطقه ای ایران هستند در جهت احیا آن تلاش می کنند. بندهای ج، د، ه یک استراتژی سه گانه بود که بر درک درست و شامه تیز از خیزش و بر آمدن قدرتی در عراق خبر می داد که جز با تجاوز به همسایگانش نمی توانست خود را در جهان عرب به سروری برساند.
شاه براین باور بود که بریتانیا در رقابت و منازعه میان ایران و کشورهای عرب خلیج فارس منافعش را در سوی اعراب جستجو می کند. پرداخت وام کلان به صدام و عدم همکاری با آمریکا و اسرائیل در کمک به ملا مصطفی بارزانی رهبر کردها نشانه ای از این بد گمانی بود.(4)
علاوه بر این روابط نزدیک حزب بعث عراق با شوروی و خرید تسلیحاتی از روس ها تعادل قوا را به نفع عراق تغییر می داد. تشدید درگیری های مرزی که بعد از باز پس گیری جزایر سه گانه میان دو کشور رخ داد و عراق که مدعی بود مسئولیت باز پس گیری و احیا حقوق اعراب برعهده حزب بعث گذاشته شده و روابط نزدیکی که با اپوزیسون مذهبی – روحانی چپ و گروههای چریکی مخالف رژیم شاه داشت، در سودای باز پس گیری جزایر و احیا خوزستان به عنوان «عربستان» بود.
شاه با خرید سلاحهای پیشرفته و حمایت از مصطفی بارزانی و کردهای مسلح، عراق را پای میز مذاکره نشاند و قرار داد ۱۹۷۵ الجزایر را که عمدتا به نفع ایران بود به امضا رسانید. در این حوزه نیز مخالفان که درک درستی از سوداهای عراق و خطری که برای امنیت و حاکمیت ارضی ایران داشت، نداشتند، شاه را متهم به اتلاف بیت المال و انبار کردن سلاحهای «پوسیده» غرب کردند.
پیشرفت و تجهیز فوق العاده نیروی هوایی ایران حتی آمریکا و لابی اسرائیل را در سالهای آخر حکومت شاه به هراس انداخت و آنها در راه فروش هواپیماهای اطلاعاتی اواکس به ایران کارشکنی کردند و در نهایت نیز ایران موفق به انتقال آنها نشد. این بی خبری از خطر هیولای صدام که از بطری رها شده بود به قدری بود که بعد از انقلاب هم تداوم داشت و موقعی که عراق به ایران حمله کرد کشور در تب دعوای جناح های سیاسی داخلی می سوخت و نه نظام و نه روشنفکران و نه مخالفان هشداری از این بابت به جامعه ندادند.
همان سلاح ها به ویژه نیروی هوایی ایران هم مانع بزرگی برای پیروزی برق آسای صدام بود. نکته تاریخی اینجاست که اگر شاه به جای صلح با عراق وارد جنگ با این کشور می شد که با تدوام سیاست های صدام امری اجتناب ناپذیر بود، شاید دیگر با انقلاب اسلامی مواجه نمی شد.
راه اندازی صنعت هسته ای و تولید شش میلیون بشکه نفت نیز اقداماتی خائنانه شمرده می شدند. از نظر مخالفان، انرژی هسته ای صرفا باج دهی به کمپانی های غربی بود آن هم برای صنعتی که به زعم آنها ایران به علت داشتن نفت احتیاجی بدان نداشت.
اکنون با غبار روبی سیاست ها معلوم می شود که سیاست شاه در این زمینه احیا قدرت ایران بوده است و او درک کرده بود که در فضای جنگ سرد زمان کمی در اختیار دارد که از نظر هسته ای قدرت ایران را ارتقا بخشد و البته اگر فضا اجازه دهد به بمب اتمی هم دست یابد.
برخلاف تبلیغاتی که اکنون از تریبون های رسمی ایران مطرح می شود که «به شاه اجازه داده بودند که این اقدامات را انجام دهد و اکنون نمی گذارند» آمریکایی هایی از همان اول نسبت به سرعت عمل شاه و تخصیص بودجه های کلان در مورد سیاست هسته ای ایران بدگمان بودند و بر اساس گزارش های شورای امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری جرالد فورد، «خطر حرکت ایران» به سمت ساخت بمب وجود داشت و جیمی کارتر نیز، آن طور که در نامه محرمانه ای که گری سیمور در کتاب مرکز مطالعات استراتژیک لندن آورده، به دولت های اصلی اروپایی نامه محرمانه داده بود و از آنها خواسته بود در غنی سازی اورانیوم با شاه همکاری نکنند.
آنچه که آن روز خیانت و واریز کردن بیت المال به کمپانی های غربی شمرده می شد، امروز از زاویه قدرت برای نظام جایگزین شده سلطنت آن قدر اهمیت دارد که حاضر است سنگین ترین صورتحساب عمر خود را برای آن پرداخت کند.

چرا جامعه چنین دیدگاهی پیدا می کند؟ امیر اسدالله علم در کتاب خاطرات خود این پدیده را چنین توصیف می کند که «مردم دولت را از خودشان نمی دانند و برخورد دولت با مردم طوری است که دستگاه هیات حاکمه قشون غالب است و مردم، مردم یک کشور مغلوب.» (5)
روحانیت انقلابی در آن زمان با این استدلال که «مفسد نمی تواند مصلح باشد» هر اقدام شاه را در این حوزه ها در جهت خیانت می دید و چپ ها نیز با استدلال دولت وابسته به امپریالیسم، هر اقدام شاه را گامی در جهت مطامع و مصالح امپریالیسم ارزیابی می کردند.
کسی نمی توانست تفکیکی میان سیاست های داخلی و خارجی داشته باشد و فکر نکند که اگر رژیم حاکم امتیازی بگیرد و یا از دست بدهد، همچون سرزمینهایی که جدا می شود، اثرش برای همیشه با ایران خواهد بود و در اینجا نباید برای یارگیری سیاسی منافع استراتژیک ایران را قربانی کرد.
آنچه که از این بازبینی تاریخ می توان آموخت این است که باید انقلابی های گذشته نگاهی انتقادی در این زمینه به دیدگاه های خود داشته باشند و فعالان و تحلیلگران امروز نیز نگاه نسبی تر و عمیق تری در تحلیل اقدامات قدرت های بزرگ در مورد ایران داشته باشند و در مورد سیاست های آنها برای تضعیف توان ملی ایران و قدرت های استراتژیک این کشور هورا نکشند.
سرنوشت این برخوردها به عشق های سودایی می ماند که مختصات خودش را درست ارزیابی نمی کند و در نهایت به حسرت، اندوه مستمر، تنفر و تحقیر ختم می شود.
۱- هفته نامه نهضت روحانیت سال اول شماره ۲ – ذی القعده ۹۱-دی ۱۳۵۰- به مدیریت سید محمود دعایی (گراور این اعلامیه در این نشانی در دسترس است : یادنامه ده فجر انقلاب اسلامی. به کوشش محمد جواد مظفر.تهران. بهمن ۱۳۶۷
۲ -خاطرات علم جلد دوم ص ۲۰۸
۳- مصاحبه با عباس میلانی قسمت اول www.irannegah2.com
۴- مصاحبه با عباس میلانی قسمت دومwww.irannegah2.com
۵- خاطرات علم جلد دوم ص ۲۱۵
برگرفته از» بی بی سی >  http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2010/08/100803_shah_anniv30_haghighi_fp.shtml








ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ بهمن ۸, شنبه

رضا پهلوی، انتخاب آزاد برای ایران آزاد

بر این باور هستم که،

- تنها راه برون رفت از شرایط موجود، گذر از چارچوب قانون اساسی این حکومت و نظام مستبد اسلامی است.
- بهترین و کم هزینه ترین راه برای تامین و حفظ امنیت و سرمایه های ملی، ایجاد فضای مناسب برای برقراری " آشتی ملی " و " عفو عمومی " با اراده و همگامی همه نیروهای مسلح، کنشگران سیاسی – مدنی از هر طیف و اندیشه ای، روحانیت و دیگر گروه ها می باشد. 
برای دستیابی به حکومت صندوق رای و حاکمی
ت پایدار مردم بر مردم در ایران، در چارچوب برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه بر اساس معیارهای بین المللی، از پا نخواهم نشست.

انتخاب آزاد برای ایران آزاد 
رضا پهلوی
منبع >
http://sokhanibashoma.blogspot.com/2012/01/blog-post.html
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ بهمن ۴, سه‌شنبه

لابیست جمهوری اسلامی هوشنگ امیر احمدی کاندیدای رئیس جمهوری، این دیگه آخر دنیاست

لابیست جمهوری اسلامی هوشنگ امیر احمدی کاندیدای رئیس جمهوری ،معتقد به ولایت فقیه و قانون اساسی .  چی کم داریم دیگه ! 
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ بهمن ۳, دوشنبه

لزوم ذخيره آذوقه و کالاي اساسي توسط مردم به علت خطر احتمال جنگ

با توجه به ورود ناوهاي ناتو به خليج فارس و احتمال وقوع جنگ با جمهوري اسلامي براي نجات جان خود و خانواده اتان به فکر خريد آذوقه از قبيل : برنج،روغن؛ آرد و همچنين مواد دارويي و کمکهاي اوليه باشيد.سعي کنيد حداقل براي 6 ماه آذوقه کافي داشته باشيد. لطفا براي نجات جان ديگر هموطنان اين پيام را براي همه بفرستيد
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۲۹, پنجشنبه

هک شدن پیچ تحریم انتخابات در فیس بوک



بر طبق اطلاعی که به دست ما رسیده از ادمین های پیچ تحریم انتخابات ،پیچ تحریم انتخابات در فیس بوک هک شد ه است
همراهان همیشگی پیچ تحریم انتخابات.متاسفانه باید به اطلاع دوستان عزیز برسانم پیچ ما توسط ارتش سایبری حکومت کثیف اخوندی هک شده و دسترسی به پیچ ساعاتی است که برای ادمینهای عزیز مقدور نمی باشد.لذا برآن شدیم تا به اطلاعتون برسانیم از ورود به پیچ تحریم انتخابات خودداری نمایید.لازم است به مزدوران اعلام کنم پیچ تحریم را هک کردید با اندیشه ما چه می کنید.ما همچنان اماده و پرتلاش تا روز 25 بهمن و شروعی دوباره سکوت نخواهیم کرد و اگر توانستیم پیج و برگردانیم از طریق همین صفحه به اطلاعتان خواهیم رساند.همراهی سبزتان روزهای خاطره سازی را بریمان رقم زد و این جدایی اجباری و شاید کوتاه غمی در دلمان نشاند که ما را مصمم به مبارزه ای جانانه کرده، امیدوارم بزودی باز هم در کنارتان باشیم که جز این خواسته ای نداریم.درود بر میرحسین و شیخ شجاع و شاهزاده رضا پهلوی که خاری هستند در چشمان مستبدان.
(صلابت ما خاریست در چشم جریانی که جز سرسپردگی چیزی طلب نمی کند)
پنج شنبه 29دی ماه 1390

ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۲۷, سه‌شنبه

گرم کردن تنور انتخابات توسط سایت بالاترین

سایت بالاترین که مدتی هست تحت تاثیر عوامل نایاک هست امروز با انتشار مطلبی که خطر به اصطلاح افراطیون را در قدرت گرفتن مجلس باید جدی گرفت به طور غیر مستقیم از مردم خواسته که در انتخابات شرکت کرده و به غیر افراطیون رای دهند.در قسمتی از این سایت ذکر شده است که جبهه پایداری تفکرات سعید امامی دارد و با همین ترفند قصد ترساندن مردم را دارد.
لازم به ذکر است کاربران بسیار وطن پرستی در این سایت وجود دارند اما نفوذ نایاک در مدیریت باعث لطمه شدید به جنبش ملت ایران شده است
منبع >
فيس بوک تحريم انتخابات
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=348834095144934&set=a.238505812844430.71671.238504892844522&type=1&theater
https://www.facebook.com/tahrim.sabz
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۲۵, یکشنبه

چنین سخنی تنها از انسانی والا گفته میشود


"من حاظرم دست و پای کسانی را که برای آزادی ایران با هم همکاری کنند ببوسم"
از نیاکان بما یادگار مانده میگویند درخت هر چه پُر بار تر شود افتاده تر میشود این گفته را تنها کسی میتواند بگوید که به واقع خواستار آزادی ایران است اگر ما مردم چنین تفکری را تقویت کنیم ایرانی بهتر به آیندگان تحویل خواهیم داد.

ما ملت باید آگاه باشیم و از خود بپرسیم آنها که وانمود به رهبریت حزب یا گروهی را میکنند چرا در این موقعیت خطر ناک که کشور و مردم را در بر گرفته دست دراز نمیکنند و آمادگی برای بوجود آوردن جبهه آزادی ایران را اعلام نمیکنند؟

ما مردم میتوانیم از پادشاهی، مجاهد، کمونیست، ملی، چپی و راستی را در این زمانها بشناسیم و خوب تشخیص دهیم کدامین تفکر و اشخاص سیاسی دنبال بوجود آوردن ایرانی بهتر برای آیندگان اند.

و آنها که به نام پادشاهی همیشه چوب لای چرخ روند آزادی و آنها که به نام هر گروهی وانمود به مخالفت با رژیم جنایتکار آخوندی را دارند و یا آنها که از قبل نوع نظام را برای ما مردم تعین نموده بدانند اگر دست همکاری در بوجود آوردن چنین جبهه دمکراتیک همگانی برای آزادی ایران دراز نکنند و دوباره به عناوین گوناگون سنگ پراکنی کنند در فردای آزادی ایران باید در مقابل یک دادگاه مردمی جوابگو باشند.

دیشب اتفاقی افتادکه میتواند نویدی مسرت بخش و شروع درست کردن ابزاری که لازمه اولیه آزادی کشور است باشد اما اگر که تک تک ما مردم با بیان پیوستن به چنین جبهه ای به هر طریقی که میتوانیم چه با رقتن بر روی خط های تلویزیون و رادیو و اینترنت و فیسبوک و گفتگو و اطلاع رسانی به دوستان و آشنایان وووووو بگوئیم که از آن حمایت میکنیم

ما مردم باید چنین تفکری که بین دو گروه مخالف پیش آمده را تقویت کنیم تا فردائی بهتر برای آیندگان بسازیم.
از رسانه ها و برنامه سازانی که وانمود به مخالفت با رژیم آخوندی را دارند انتظار میرود که در ترویج چنین تفکری کوشا باشند اگر که به واقع میخواهند ایرانی بهتر را بسازیم.

خواهشمندیم در پخش این خبر و ترویج چنین تفکری که بوجود آمده 100 در 100 کوشا باشید و به دوستان و آشنایان اطلاع رسانی کنید.

با مهر و آرزوی ایرانی بهتر

مرداویج زیاری



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=347299805298363&set=a.238505812844430.71671.238504892844522&type=1&theater%D9%87%D8%B1
https://www.facebook.com/tahrim.sabz?sk=wall
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۲۴, شنبه

رضا پهلوی و آلترناتیو

رضا پهلوی : من به دنبال آلترناتیوی هستم که شعارش آشتی‌ ملی‌ و عفو عمومی‌ و لغو 
همیشگی حکم اعدام است.





ارسال به بی رنگی

گفتگوی رضا پهلوی با حشمت رئیسی در اتاق انجمن سخن ( مسنجر پالتالک ) 13.01.2012

شنبه شب شاهزاده رضا پهلوی میهمان اتاق انجمن سخن با سرپرستی آقای حشمت رئیسی بودند در مسنجر پالتالک . در اتاقی که من بودم ۵۰۰ نفر جا گرفتند وهمینطور در اتاقهای دیگر مسنجر که به علت متقاضی زیاد باز شده بودند و اگر  اغراق نکنم میتوا نم بگو یم  که به خوبی حدود ۲۰۰۰ نفر در همه اتاق ها جمع شده بو دند تا این گفتگوی جالب و تاریخی رو گوش بدهند .
انقدر این گفتگو جالب و دلنشین بود که اصلا دلم نمی خواست تما م شود  .همه صحبت ها مثل همیشه از ته قلب و با صداقت از زبان رضا پهلوی این شاهزاده عزیز که اصلا هیچ ادعایی به هیچ چیزی  ندارد  گفته میشد و همه حا ضران در اتاق با فرستادن گل و قلب ابراز احساسات خودشا ن  را  با خلوص نیت نشا ن میدا دند .
حشمت رئیسی مبارز سر شناس از گروه چپ اعتقاد داشت که شاهزاده رضا پهلوی دارای بهترین شم و تیز بینی سیاسی نسبت به سایر جریان ها ست .
واقعا این کار آقا ی رئیسی و هر کسی که در راه آزادی ایران و اتحاد و همبستگی برای نجات ایران تلا ش میکند  جای  قدردانی دارد و باید ستود  هر چند هم که این یک وظیفه است برای آنها  و برای تک تک ما .

من در دورترین جای جهان ایستاده‌ام: کنارِ تو  



صدای جلسه را از اینجا میتوا نید بشنوید >
 http://raisi-online.com/?page_id=39

ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۱۹, دوشنبه

۳ سوال و ۳ جواب از محمد مصطفایی در جلسه گفت و شنود در پالتالک (بررسی طرح شکایت شاهزاده رضا پهلوی از علی خامنه یی)

در جلسه گفت و شنودی که با آقای مصطفایی در روز شنبه ۷ ژانویه ۲۰۱۲ در پالتالک در تالار هواداران شاهزاده رضا  پهلوی در پالتالک برگزار شد من ۳ سوال از ایشان پرسیدم که در یک فایل صوتی هم موجود است ولی من ترجیح دادم که به صورت نوشتار هم این سوال و جواب ها را   بنویسم .دلیل این کار این است که دوستان عزیزشاید  بتواند  راحت تر این سوال و جواب ها را  بخوا نند  به دلیل سرعت کم اینترنت که در ایران است .در ضمن در فایل صوتی آقای لاهیجی اشتباها آقای لاجوردی نام برده شد که با پوزش از کاربران عزیز در اینجا تصیح میکنم .
موضوع این جلسه در باره بررسی طرح شکایت شاهزاده رضا پهلوی از علی خامنه یی بود 




سوال و جواب :


1-با توجه به غیر عملی بودن تحویل خامنه‌ای به دادگاه ، آیا ممکن است  مثل کشور یوگسلاوی سبب حمله ناتو به ایران و جنگ شود ،؟

بحث تحویل دادن یا ندادن نیست در حال حاضر یک شخصیت حقوقی به نام جمهوری اسلامی در ایران حکومت میکند و در حال حاضر در راس آن یکی به عنوان مدیر که نام رهبر  به آن گذاشته شده آقای خامنه یی است .مهم این است که ما صلاحیت حکومت را زیر سوال ببریم و مهم این است که از لحاظ کیفری آنها را به چالش بکشیم وا اثبات کنیم که حکومت آنها حکومت صالحی  نیست و اهلیت ندارد وا از لحاظ کیفری "هم این شخص و هم نمایندگان این شخص "تحت تعقیب قرا ر بگیرند .






2-با توجه به سنّ و بیماری خامنه یی که ممکن تا اجرای شکایت اصلا زنده نباشد؟ تکلیف چه  میشود؟ سیستم جمهوری اسلامی  همچنن باقی‌ خواهد بود?
با بحث جنگ خیلی ها مخالف هستند از جمله خود من و امیدوارم که به آنجا  کشیده نشود .با توجه به شرایط سخت داخل ایران و مشکلات مردم آینده رو نمی شود  پیش بینی کرد و قدرت جمهوری اسلامی را هم نمیشود  و نباید پیش بینی کرد و امیدوارم کارما ن به جنگ کشیده نشود  .بعد از انتخابات سال ۸۸ هزاران نفر مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دستگیر شدند و  دهها نفر کشته  شدند .این حکومت با ثروت هایی که از مردم گرفته به راحتی خود را خلاص نمیکند .در داخل ایران اگر مردم بخواهند این حکومت را تغییر بدهند با مشکلاتی مواجه خواهیم شد ولی اگر کنگره ملی در خارج  کشور که خیلی مفید است بتواند هماهنگی خوبی انجام دهد کار راحت تر انجام خواهد شد .در حال حاضر ۳ کار مهم است که ما انجام میدهیم :
1-شکایت که به خوبی باید پیگیری بشود
2-بحث  تحریم انتخابات و اگر بشود فرستادن نماینده سازمان ملل به ایران برای نظارت انتخابات
3- تشکیل کنگره ملی
برای این ۳ کار تلاشهای  زیادی انجام شده  از طرف هموطنان خارج از کشور 







3-خانم شیرین عبادی وا آقای لاهیجی که از مدافعان حقوق بشر هستند چرا تا الان هیچ حمایتی از این طرح نکردند و سکوت کردند? نظر شما در این مورد چیست ?


 اگر این دوستان حمایت نمیکنند این ترس وجود دارد که در کیهان مطالبی در مورد آنها نوشته شود .به عقیده من در فضای دموکراسی همه باید  همکاری  کنند .هیچ فرقی نمیکند ، اگر دیدگاهی برای جامعه من مفید است میتوا نم حامی ان باشم .چه اشکالی دارد اگر بدانم که با این کار به دموکراسی میرسم .این دوستان هم باید کمی فکر و تعمل کنند در این مورد و فکر عواقب بعد  ان نباشند .


















ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۱۸, یکشنبه

محمد مصطفایی : وبلاگنویسان و حقوق دانان همکاری کنند


  • محمد مصطفایی در جلسه گفت و شنودی که روز گذشته به دعوت جمعی از هواداران شاهزاده رضا پهلوی در پالتاک انجام شد از تمامی حقوق دانان و وکلا خواست که با طرح شکایت از رهبر جمهوری اسلامی همکاری کنند و اگر مایل نیستند که به صورت گروهی کار کنند می توانند به صورت انفرادی در جمع اوری اسناد و مدارک نقض حقوق بشر توسط حکومت مذهبی ایران کمک کنند . وی همچنین در پاسخ به سوالی که نقش وبلاگ نویسان را در این طرح چگونه می بینید گفتند: وبلاگ نویسان یکی از موثرترین افراد برای اطلاع رسانی درست به جامعه هستند زیرا انان با انتشار نظرات و عقاید مختلف می توانند جامعه را به سوی یک حرکت عظیم اجتماعی سوق دهند و به خاطر همین انان می توانند با ترجمه مطالب و نظرات خود به زبانهای مختلف کمک بزرگی در اطلاع رسانی به جامعه جهانی در خصوص وضعیت کنونی ایران را داشته باشند ..
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۱۷, شنبه

محسن کدیور، بدون تفسیر

محسن کدیور در این مصاحبه، روح الله خمینی را قهرمان مردم ایران، خدمتگزار کشور و رهبری میداند که به مردم ما اعتماد بنفس داد. از نظر کدیور، خمینی میتوانست در زمینه آزادیها بهتر عمل کند اما کارهای اشتباه دهه اول انقلاب تقصیر خمینی نیست زیرا گروههای تند رو شرائطی بوجود آوردند که آیت الله خمینی مجبور به خشونت شد.منبع >http://www.youtube.com/watch?v=vMs2XelhvYQ&feature=player_embedded
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۱۶, جمعه

پخش بیانیه شاهزاده رضا پهلوی در خوزستان 1390/10/15




این کار زیبا توسط مبارز نستوه عزیز طراحی شد و توسط دوست خوب و مبارز خشایار عزیز در ایران انجام شده
درود بر این دوستان و همه بچه ها ی مبارز خوزستان 



در راستاي طرحي هماهنگ براي حمايت از شاهزاده رضاپهلوی و مواضع ازادی خواهانه ایشان در تاریخ 15 دی ماه 1390 اقدام به چاپ و پخش سخنان شاهزاده رضاپهلوی در استان خوزستان نمودیم.امید است ازادی خواهان در سراسر ایران از این طرح حمایت و پشتیبانی کنند.جاوید ایران زمین،زنده باد ازادیــــــــــــــــــــــــــــــی
ارسال به بی رنگی

۱۳۹۰ دی ۱۴, چهارشنبه

جلسه گروه هوادارن شاهزاده رضا پهلوی در پالتالک با شرکت محمد مصطفایی

جلسه گروه هوادارن شاهزاده رضا پهلوی در پالتالک با شرکت محمد مصطفایی 
موضوع جلسه :برر سی طرح شکایت شاهزاده رضا پهلوی از خامنه ی 
زمان :شنبه ۱۷ دی ماه ۱۳۹۰ .۷ ژانویه ۲۰۱۲ ساعت ۱۱ :۳۰ شب به وقت ایران و ۲۱ :00به وقت اروپا در مسنجر پالتالک تالار هوادارن شاهزاده رضا پهلوی .
ارسال به بی رنگی